MABELMEMBER

Vi er glade for at kunne introducere vores kundeklub, MABELMEMBER! 

Som medlem af vores klub vil du kunne nyde en række eksklusive fordele, som vi håber, vil gøre din shoppingoplevelse endnu bedre.

En af de store fordele ved at blive  MABELMEMBER er, at du optjener point hver gang du køber smykker og tilbehør på MABELCOPENHAGEN.dk.

For hver 200 kr. du bruger, modtager du 5 point, som svarer til 5% i rabat på din næste ordre. Du kan også optjene point ved at donere dine brugte MABELCOPENHAGEN smykker til gode formål - det er en nem måde at hjælpe andre og samtidig tjene ekstra point.

Det er helt gratis at melde sig ind, og der er ingen abonnementsafgifter eller betalinger, som skal betales. Du skal blot oprette en bruger for at kunne optjene point og se din saldo i din profil.

Vi værdsætter vores kunder og ønsker at give jer der støtter os - de bedst mulige tilbud. Med MABELMEMBER får du ikke blot rabatter og eksklusive fordele, men også muligheden for at være en del af vores fællesskab og gøre en forskel ved at støtte gode formål gennem vores "GIV DET VIDERE"-koncept


Vi håber, at du vil tage imod vores invitation til at blive en del af MABEL fællesskabet. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Tilmeld dig nemt - lige her:

MABELMEMBER

MABEL+MEMBER

Mærk forkælelsen

Tina og Anja

MABELCOPENHAGEN