Gå til indhold

TAK for at støtte vores nyopstartede iværksætterdrøm!

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
MABELCOPENHAGEN
Hjørringvej 129
9400 Nørresundby
CVR nr.: 30376633
Email: info@mabelcopenhagen.dk

Priser
Hos MABELCOPENHAGEN er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling
MABELCOPENHAGEN modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, Bankoverførsel og ANYDAY (Delbetaling).

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK, Danske kroner og incl. moms.

Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Du har også mulighed for at betale med dine opsparede point. Se mere her: https://mabelcopenhagen.dk/side/mabelmember-%E2%99%A1 Vær opmærksom på, at dine point ikke kan udbetales eller veksles til kontanter. Dette gælder også i tilfælde af, at MABLECOPENHAGEN lukker eller overdrages. 

Med Anyday kan du dele din betaling op. Du betaler første afdrag når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her: https://www.anyday.io/terms-conditions/shopper

Levering
MABELCOPENHAGEN tilstræber at afsende ordre 1-4 hverdage efter bestilling. Hvis der mod forventning er længere leveringstid, vil kunden blive kontaktet via mail. 

Ved udsalg samt ferier må der påregnes længere leveringstid. 
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen eller til en pakkeshop nær dig. Fri fragt ved køb over 499,-

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.
Dine varer sendes med Post Nord, DAO/Coolrunner eller GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-7 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Endvidere dækker reklamationsretten ikke de produkter, som er defekte efter et nedfald fra fx bord. Produkterne kan have kand/bobler (gælder de håndlavede smykkefade) . Dette er helt normalt og en del af looket - og derfor ikke omfattet af reklamationsretten. Du er altid velkommen til at kontakte os ved tvivl.

Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. MABELCOPENHAGEN vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes direkte til (ikke til pakkeshop):

MABELCOPENHAGEN att: Anja
Hjørringvej 129
9400 Nørresundby

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;

  1. Hvor du modtager ordren.
  2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
  3. Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
  4. Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

BEMÆRK: Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@mabelcopenhagen.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

MABELCOPENHAGEN att: Anja
Hjørringvej 129
9400 Nørresundby

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

  1. Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  2. Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
  3. Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
  4. Varer, hvor plomberingen er brudt.
  5. Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
  6. Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
  7. Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for MABELCOPENHAGEN. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@mabelcopenhagen.dk

Retningslinjer for konkurrencer på de sociale medier. 
Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af det pågældende sociale medie. Du må ikke være ansat hos MABELCOPENHAGEN når du deltager. Du kan ikke bytte præmien til kontanter eller andre produkter. Du må kun deltage én gang pr. konkurrence. 
MABELCOPENHAGEN forbeholder sig retten til at finde en ny vinder, hvis den første vinder ikke henvender sig inden 48 timer. 
MABELCOPENHAGEN har ret til at offentliggøre dit navn, hvis du vinder en konkurrence. MABELCOPENHAGEN forbeholder sig retten til ikke at udlevere den vundne præmie, hvis deltageren ikke opfylder de betingelser, vi nævner her. Præmien sendes til dig med DAO til nærmeste PakkeShop nær dig. Vi står for udgifterne til pakkelabel. Det kan også aftales at du afhenter præmien på vores kontor. 

MABELCOPENHAGEN forbeholder sig retten til, når som helst, at indstille, ændre eller udsætte konkurrencen (inklusive alle præmier), hvis der er nogen grund til, at vi ikke kan gennemføre konkurrencen som beskrevet. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du, at MABELCOPENHAGEN gemmer de angivne oplysninger til brug for lodtrækning og til anvendelse til pakkelabel og regnskab. Læs evt. mere i vores Persondatapolitik, hvis du vil vide mere om hvordan vi behandler dine oplysninger.