Gå til indhold

TAK for at støtte vores nyopstartede iværksætterdrøm!

Om os

MABELCOPENHAGEN - Kønsneutrale designs der forener femininitet og styrke!


Velkommen til MABELCOPENHAGEN, grundlagt i september 2022 af to søstre med en fælles drøm om at skabe og sælge designs med rå kant og feminint udtryk. Vores designs er kønsneutrale og designet til at tage din personlige stil til næste niveau, uanset hvem du er, om du er til jeans og hoodie eller selskabskjole.

Hvert design fra MABELCOPENHAGEN er skabt til at være en del af dit liv i mange år fremover og til at blive et minde om en speciel begivenhed eller person i dit liv. Hvert design, sit minde. Vi tror på at smykker og tøj  kan have en følelsesmæssig betydning og være en mulighed for dig - til at udtrykke din personlighed.

Hos MABELCOPENHAGEN mener vi desuden, at det er vigtigt at huske sig selv og tage sig tid til at forkæle - ikke bare andre - men også sig selv. 

Et design fra os er et personligt statement, der er kønsneutralt og stilfuldt.  Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail. Vi vil glæde os til at hjælpe dig.

MABELsquad MABELsquad'et er vores dedikeret team der arbejder hårdt på at skabe en fantastisk shoppingoplevelse for dig - lige fra indkøb og udvikling til marketing og kundeservice. Vi er her for at give dig den absolut bedste service og de fedeste kønsneutrale designs.


Tak fordi du valgte MABELCOPENHAGEN - vi håber at du vil elske vores kønsneutrale designs, lige så meget som vi gør!Tina, Founder og direktør

 
  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anja, Founder og direktør